Nakenlege krever 1,2 millioner

<pLegen hadde for vane å kle av seg sammen med pasienter. Han mistet jobben. Nå vil han ha penger.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere kommuneoverlegen befinner seg nå i Oslo tingrett, hvor han i dag vil kreve å få tilbake autorisasjonen som lege som han mistet i november 2007.

Legen fikk forbud mot pasientkontakt blant annet fordi han kledde av enkelte av sine pasienter og seg selv. Helsetilsynet mener legen behandlet pasienter med psykiske symptomer under uakseptable rammer og grenser, skriver Tønsberg blad.

– Jeg vil også legge ned påstand om at han tilkjennes erstatning på 1,2 million kroner for framtidig lønnstap, sier Skjerdal. Kommuneoverlegejobben i Tønsberg har han gitt opp å få tilbake, skriver avisen.

I sin klage på helsetilsynets vedtak, erkjenner legen enkelte tilfeller av pasientkontakt, men står fast på at hans opptreden ikke er så alvorlig at den gir grunnlag for å frata ham legeautorisasjonen.

Les hele saken hos Tønsberg blad.

Personvernpolicy