Sjefen til Bergen

Bruce Springsteen sang for Barack Obama, som innsettes som USAs 44. president i dag, på mandag. I juni kommer han til Bergen med sitt E Street Band. Foto: Robyn Beck (AP Photo/Scanpix)
Bruce Springsteen sang for Barack Obama, som innsettes som USAs 44. president i dag, på mandag. I juni kommer han til Bergen med sitt E Street Band. Foto: Robyn Beck (AP Photo/Scanpix)

<pBruce Springsteen & The E-Street band kommer til Bergen i juni.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag kom bekreftelsen: The Boss kommer tilbake til Norge til sommeren, og denne gangen er det Bergen som får storbesøk av rockeren. To kvelder på rad!

Eneste konserter i Norge

Bruce Springsteen & The E-Street gjør sine to eneste konserter i Norge på Bergenhus Festning, Koengen, tirsdag 9. - og onsdag 10. juni 2009. Med dette på programmet er Bergen i ferd med å bli Norges konsertby nummer én - i hvert fall hvis vi tenker på store arenakonserter. Fra før av er det kjent at både Eagles og Depeche Mode skal avlegge samme arena visitt i løpet av sommeren.

Totalt legges det ut 44 000 billetter for salg til Springsteens to konserter i Vestlandshovedstaden. Det er nøyaktig halvparten av kapasiteten til Valle Hove i Oslo som hadde besøk av ensemblet fra New Jersey to kvelkder på rad sist sommer. Billettsalget starter mandag førstkommende klokken 09.00 hos Billettservice.

Koengen er den minste konsertarenaen på verdensturneen, slik at publikum vil få oppleve det nærmeste en kan komme en intimkonsert med The Boss og hans magiske E Street Band, melder arrangøren Live Nation i en pressemelding i dag.

Nytt album

Bruce Springsteen er ogå aktuell i disse dager med sitt splitter nye album «Working On A Dream» som slippes neste mandag. Og i helgen var han opptatt med å spille i forbindelse med innsettingen av USAs 44. president Barack Obama, som overtar styringen fra i dag av.

Bruce Springsteen & The E Street Bands «Working On A Dream-Tour 2009» kommer til følgende byer på europaturneen til sommeren (ifølge Billboard):

30. mai: Pinkpop Festival, Landgraaf, Nederland
2. juni: Tampere, Finland
4. juni: Stockholm, Sverige
5. juni: Stockholm, Sverige
7. juni: Stockholm, Sverige
9. juni: Bergen, Norge
10. juni: Bergen, Norge
2. juli: München, Tyskland
3. juli: Frankfurt, Tyskland
5. juli: Wien, Østerrike
8. juli: Herning, Danmark
11. juni: Dublin, Irland
16. juli: Carhaix, Frankrike
19. juli: Roma, Italia
21. juli: Turino, Italia
23. juli: udine, Italia
26. juli: Bilbao, Spania
28. juli: Benidorm, Spania
30. juli: Sevilla, Spania

Personvernpolicy