Hammers stoppet Fulham

Fulhams Konchesky og West Hams Cole under matchen søndag. Foto: Scanpix.
Fulhams Konchesky og West Hams Cole under matchen søndag. Foto: Scanpix.

<pFulhams rekke med kamper uten tap ble stoppet da West Ham utnyttet gjestenes forsvarsfeil og vant 3-1 søndag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tapet var Fulhams første siden november.

Brede Hangelands og Erik Nevlands Fulham kom tidlig bakpå i bortemøtet. Forsvarsfeil kostet dyrt i møtet med et West Ham i dytten. Etter sju minutter smalt det for første gang.

Fulhams høyreback John Pantsil gjorde en dårlig jobb i forsvar, og David Di Michele utnyttet det til å sende vertene i ledelsen. Ti minutter senere sørget imidlertid Fulhams andre back, Paul Kochesky, for balanse i regnskapet da han headet inn utligningen.

Men det skulle ikke bli Fulhams dag. Etter hvilen kom vertene foran igjen da Mark Noble enkelt la på til 2-1 med et straffespark. Kvarteret før full tid avgjorde Carlton Cole kampen da han la på til 3-1.

Brede Hangeland spilte hele kampen i Fulhams midtforsvar, og holdt seg i motsetning til kollegaene unna de store feilene. Erik Nevland fikk de siste 18 minuttene, men klarte ikke å berge scoring eller poeng.

West Ham innehar åttendeplassen, tre poeng foran Fulham, som har to kamper mindre spilt. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus