Behovet for ulykkesforsikring

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange har behov for en ulykkesforsikring, spesielt ulykkesinvaliditet. I utgangspunktet skal man ha dekket forsikringsbehovet sitt med livs- og uføreforsikringer, som også dekker sykdom. Men det er mange som ikke har anledning til å tegne slike forsikringer på grunn av helsemessige årsaker. Eller at de er såpass gamle at det blir meget dyrt. For disse gruppene er saken grei, ulykkesforsikringen bør tegnes. Ellers skal dødsrisikoforsikringen prinsipielt være stor nok.. Annerledes er det med ulykkesinvaliditet. Her får du erstatning etter andre kriterier, og på et lavere invaliditetsnivå. Hva som er behovet er blant annet avhengig av de økonomiske konsekvensene. I tillegg synes vi at det kan være greit å få et plaster på såret ved en skade som ikke trenger å ha økonomiske konsekvenser.

Artikkelen er skrevet av Smarte Penger.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus