Tre drept i skytedrama

<div class="viewNews">Politifolk gransker inngangen til en boligblokk i Jyväskylä i de midtre delene av Finland, der tre menn ble drept i et skytedrama torsdag. Foto: Scanpix.<br></div>
Politifolk gransker inngangen til en boligblokk i Jyväskylä i de midtre delene av Finland, der tre menn ble drept i et skytedrama torsdag. Foto: Scanpix.

<pTre menn er drept i et skytedrama i den midtfinske byen Jyväskylä. Ingen gjerningsmann er pågrepet, men politiet mener flere personer kan ha deltatt i skytingen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den skjedde torsdag morgen inne i en boligblokk i Pupuhuhta-distriktet i Jyväskylä, som ligger rundt 250 kilometer nord for Finlands hovedstad Helsingfors. En kvinne og to barn greide å komme seg ut av leiligheten der det ble skutt, opplyser polititalsmenn.

Etter at kvinnen og barna hadde kommet seg ut, stormet politiet leiligheten. – Da vi kom til stedet, fant vi tre menn døde, sa politiinspektør Olli Hurtta, som ifølge nyhetsbyrået AFP ikke ville si noe om motivet for skytingen.

– Tre middelaldrende menn mistet livet i det som ser ut til å ha vært en skuddveksling, opplyste Hurtta. Flere personer ble pågrepet på eller nær åstedet og innbrakt til avhør, meldte det finske nyhetsbyrået FNB.

Alarmsentralen i Jyväskylä fikk rett etter klokken 08 onsdag melding fra en person som hadde hørt flere skudd i Pupuhuhta, og. seks politipatruljer og en ambulanse ble straks sendt til området. Politiet fant to av de døde utenfor og en inne i leiligheten i boligblokken. (©NTB)

Personvernpolicy