Hamas stanser rakettskyting under pausen

Palestinere fyller beholdere med vann fra offentlige tappekraner på Gazastripen onsdag. Samme dag lovte Hamas å stanse sin rakettbeskytning av Israel i de tre timene Israel stanser sine militæroperasjoner på Gazastripen. Foto: REUTERS/Suhaib Salem/SCANPIX
Palestinere fyller beholdere med vann fra offentlige tappekraner på Gazastripen onsdag. Samme dag lovte Hamas å stanse sin rakettbeskytning av Israel i de tre timene Israel stanser sine militæroperasjoner på Gazastripen. Foto: REUTERS/Suhaib Salem/SCANPIX

<pHamas stanser utskytingen av raketter i de tre daglige timene Israel sier de skal stanse sin militæroffensiv.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg venter ikke at det blir avfyrt noen raketter i løpet av tretimersperioden, sier en av Hamas’ fremste ledere i Damaskus, Mussa Abu Marzuk.

Israel varslet onsdag at landet skal stanse sin militæroffensiv i tre timer hver dag for å tillate humanitære forsendelser, og onsdag ettermiddag gjennomførte israelerne det de har lovet, selv om de varslet at de vil skyte tilbake om de blir skutt på. (©NTB)

Personvernpolicy