Budsjett på 70 millioner

Klubbdirektør Henrik Hoff i Aalesund fotball er fornøyd med budsjettet han har til rådighet. Her jubler klubbspillere etter at plassen i Tippeligaen var sikret. Foto: Scanpix.
Klubbdirektør Henrik Hoff i Aalesund fotball er fornøyd med budsjettet han har til rådighet. Her jubler klubbspillere etter at plassen i Tippeligaen var sikret. Foto: Scanpix.

<pAalesund legger opp til et driftsbudsjett på 70 millioner kroner, omtrent som i fjor. Klubbdirektør Henrik Hoff er fornøyd.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har en viss økonomisk handlefrihet, og står nok bedre rustet enn mange andre eliteserieklubber i så måte, sier Hoff til Sunnmørsposten.

Men i disse finanskrisetider vil klubben være forsiktig. Keeperen Nenad Novakovic glapp til dansk fotball fordi Aalesund ikke vil matche lønnstilbudet målvakten fikk fra Nordsjælland.

– Vi har et mål om å få en omsetning på 100 millioner kroner i løpet av to år, men om vi klarer det kommer også an på hvordan verdensøkonomien utvikler seg. Vi har fått avsatt midler til å styrke stallen, men hvor mange penger vi har til disposisjon vil jeg ikke offentliggjøre foreløpig, sier Hoff.

Klubben jobber fortsatt med å få til en avtale med Peter Kopteff.

– Peter Kopteff er vi i stadig dialog med gjennom hans agent Jim Solbakken, men fortsatt er det et for stort sprik mellom det Peter forlanger i lønn og det vi kan se oss råd til å betale. Men vi har ikke gitt opp å hente finnen, for all del, sier Hoff til lokalavisen.

Aalesund jobber med å styrke stallen i tre, kanskje fire posisjoner på banen.

– Vi skal ha en høyre- og en venstreback, og vi skal ha en god kantspiller. Og så vurderer vi om vi skal hente inn en topp keeper. Adin Browns siste skadeavbrekk kom svært ubeleilig for både oss og ham, og det er klart at det bekymrer oss når vår førstekeeper til stadighet blir skadd. (©NTB)

Personvernpolicy