Wæhler forlater Vålerenga

Ketil Wæhler på vei til Danmark? Foto: Scanpix.
Ketil Wæhler på vei til Danmark? Foto: Scanpix.

<pVålerengas Ketil Wæhler skal være på vei til danske Aalborg.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Nettavisen som melder dette. Ifølge avisen er det kun detaljer som gjenstår før Vålerengas sentrale midtstopper Ketil Wæhler kan gå til den danske klubben Aalborg.

Men VIF-direktør Pål Breen vil ikke bekrefte en eventuell overgang.

- Det er så mye rykter nå, og vi kommenterer aldri noe før det er reelt, sier Breen til Nettavisen.

heller ikke Aalborg-sjef Lynge Jacobsen er særlig meddelsom.

- Det er så mye snakk om spillere inn og ut av Aalborg, så det vil jeg ikke kommentere, sier Lynge Jacobsen til Nettavisen.

- Kjenner du spilleren?

- Det gjør jeg. Jeg kjenner de fleste spillerne i Norge. I alle fall de beste, legger han til.


Ifølge Sporten.dk vil Kjetil Wæhler bli presentert som ny Aalborg-spiller på torsdag.


Sporten.dk spekulerer i at Wæhlers ankomst vil føre til at Michael Jakobsen blir flytter fra stopperplass til venstreback, mens mannen som nå trakterer venstrebacken - Martin Meldgaard Pedersen - blir til overs i AaB.

Wæhler har lenge vært en av Vålerengas nøkkelspillere, og spilte seg i høst også inn på A-landslaget som Brede Hangelands partner i det norske midtforsvaret. Nå ser det altså ut til at karrieren fortsetter i Danmark.

Aalborg er regjerende danske mestere etter at de tok gull under RBK-trener Erik Hamrén i fjor. Årets sesong startet imidlertid grusomt, og først da Bruce Rioch forsvant ble det bedring. Aalborg trenes nå av den unge svensken Magnus Pehrsson. Etter halvspilt serie har laget klatret til 6. plass på tabellen, men avstanden opp til serieleder Brøndby er på hele 16 poeng. Etter den gode innsatsen i Mesterligaen er laget videre i Uefa-cupen, og danskene møter Deportivo La Coruna i 16-delsfinalen i februar.


Kjetil Wæhler startet karrieren i Lyn, før han prøvde seg i Wimbledon. Han fikk imidlertid aldri en A-lagskamp for den engelske klubben, og etter et leieopphold i Moss i 2002 har han etterpå vært en nøkkelspiller hos Vålerenga. I fjor ble han koblet til Rosenborg, men det ble ingenting av en overgang.

Personvernpolicy