Defoe tilbake til Tottenham

TILBAKE: Jermain Defoe returnerer til Tottenham - under 12 måneder etter at han forlot klubben. Foto: AP/Alastair Grant
TILBAKE: Jermain Defoe returnerer til Tottenham - under 12 måneder etter at han forlot klubben. Foto: AP/Alastair Grant

<pHarry Redknapp hentet Jermain Defoe fra Tottenham til Portsmouth for rundt 9 millioner pund i januar 2008. Nå er Redknapp Spurs-manager og engelske medier melder at han returnerer for cirka 15 millioner pund. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Defoe dro fra Nord-London etter mye benkesliting bak førstevalgene Robbie Keane og Dimitar Berbatov, men nå som begge disse to er borte ønsker altså Defoe å prøve lykken igjen. Konkurrentene hans denne gang vil være Darren Bent, Roman Pavlyuchenko og Frazier Campbell.

Den lille angriperen blir presentert for fansen før kveldens semifinale i Ligacupen mot Burnley.

Måljeger

I sin forrige periode som Spurs-spiller scoret Defoe 64 mål på 177 kamper, og i sin korte tid i Pompey rakk han å bøtte inn 17 mål på 36 kamper.

Det har vært spekulert heftig den siste tiden at Defoe kunne komme til å returnere til Nord-London, og i dag bekreftes altså overgangen på begge klubbenes nettsider.

- Vi en henrykte over å kunngjøre at vi har kommet til enighet med Portsmouth angående en overgang for Jermain Defoe. Vi har blitt enige om de personlige betingelsene, og spissen vil i dag gjennomgå den medisinske testen, skriver Tottenham.

Defoe har aldri mistet sin popularitet blant Spurs-fansen etter at han dro sørover, og da han returnerte til London som Pompey-spiller mottok han stor jubel fra sin gamle fanskare.

Personvernpolicy