Vurderer å gi seg

Siste sesong for Ryan Giggs? Foto: Scanpix.
Siste sesong for Ryan Giggs? Foto: Scanpix.

<pDenne sesongen kan bli den siste for Ryan Giggs (35). Manchester Uniteds veteran vurderer å legge opp.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Giggs’ kontrakt med de regjerende seriemesterne går ut i mai, og han har fortsatt ikke fått tilbud om en ny kontrakt med laget. Nå antyder waliseren at han kanskje gir seg.

Til The Sun sier han:

- Jeg vil fortsette å spille så lenge jeg synes det er gøy, jeg er i form og treneren vil ha meg. Men hvis et av de tre punktene ikke stemmer lenger, vil jeg vurdere å legge opp. Det kan bli i år, men det kan også hende det blir til neste år, sier han.

35-åringen har hatt en fantastisk karrière med Manchester United, en karrière som hittil har vart i 18 år. Blant annet har han vært med på å vinne to Champions League-finaler, både i 1999 og i 2008.

- I dag gjør seire og titler meg gladere enn da jeg var ung, fordi jeg vet at det kan være de siste jeg tar.Jeg ble for eksempel mere glad for Champions League-seieren i fjor, enn i 1999, sier Giggs til The Sun.

Han mener han er i god form, men at det tar lengre tid å komme seg etter en kamp.

- Tidligere kunne jeg spille to kamper i uka uten problem. I dag er jeg fortsatt sliten to dager etter en kamp. Så nå spiller jeg en kamp i uka, og det er OK, sier Giggs.

Personvernpolicy