Åpner for å bli vikartrener

Egil «Drillo» Olsen kan godt tenke seg en gjesteopptreden som landslagstrener. Foto: Scanpix.
Egil «Drillo» Olsen kan godt tenke seg en gjesteopptreden som landslagstrener. Foto: Scanpix.

<pFotballforbundet jakter på Åge Hareides erstatter. Egil «Drillo» Olsen sier ikke nei til å bli landslagstrenervikar.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg vil snakke med NFF om jeg blir forespurt. Man trenger i hvert fall en trener med erfaring, sier Egil Olsen til Dagsavisen.

Onsdag er det fem uker til årets første landskamp. Den går mot Tyskland på bortebane. Flere utenlandske trenere er blitt koblet til den ledige stillingen som norsk landslagssjef. Drillo mener det er feil vei å gå.

– Å ønske en utlending er det samme som å ønske seg en mer ballbesittende spillestil. Og det gavner ikke Norge. Da vil vi rase enda lenger ned på FIFA-rankingen, mener Olsen som har Ståle Solbakken (FCK) som førstevalg.

Norges Fotballforbund har satt 15. januar som frist for å hente inn en landslagssjef på permanent basis. Rune Bratseth på sin side tviler på at han og Nils Arne Eggen er aktuelle som vinterkandidater, slik blant annet Aftenposten har gått inn for.

– Jeg ønsker ikke å kommentere spekulasjoner, men tror likevel ikke at dette er noe tema for Norges Fotballforbund. Jeg har i hvert fall ikke hørt noe, sier den tidligere landslagskapteinen til Aftenposten.

– Jeg registrerer at jeg sammen med tre andre skal være med i et utvalg som skal finne ny landslagssjef. Det eksisterer ikke noe sånt utvalg, i hvert fall ikke som jeg vet om. Jeg er ikke med der, hevder Bratseth. (©NTB)

Personvernpolicy