Fire skadd i kollisjon med buss på Romerike

Fire personer ble skadet i kollisjon mellom en buss og en personbil på E6 ved Hauerseter i Ullensaker torsdag formiddag. De skadde satt alle i personbilen. Foto: Dan Åsen Hansen  / SCANPIX
Fire personer ble skadet i kollisjon mellom en buss og en personbil på E6 ved Hauerseter i Ullensaker torsdag formiddag. De skadde satt alle i personbilen. Foto: Dan Åsen Hansen / SCANPIX

<pTo menn på 53 og 19 år, en gutt på ti og en 16 år gammel jente, ble skadd i en kollisjon mellom en buss og en personbil på E6 ved Hauerseter i Ullensaker torsdag formiddag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lillestrøm (NTB): Politiet fikk melding om ulykken klokken 10.42. De første meldingene gikk ut på at en person var alvorlig skadd. Alle de fire skadde satt i personbilen og alle ble brakt til Ullevål universitetssykehus i Oslo.

Sykehuset melder torsdag ettermiddag at skadene er uavklart for de to mennene på 53 og 19 og for den 16 år gamle jenta. 53-åringen har hode og brystskader og tilstanden er stabil. 19-åringen har bruddskader, mens jenta har hodeskader. Også for begge disse er tilstanden stabil. Den ti år gamle gutten slapp fra ulykken med lette skader.

En av de skadde satt fastklemt i personbilen. Ingen av passasjerene i bussen ble skadd i ulykken, opplyser operasjonsleder Svein Arild Hallås i Romerike politidistrikt til NTB.

Ifølge Aftenbladet.no var busspassasjerene ungdommer i alderen 15 til 20 år som var på vei fra idrettshallen Vikingskipet på Hamar.

Ifølge vitner var personbilen på vei sørover da føreren mistet kontrollen i forbindelse med en omkjøring. Personbilen kom over i motgående kjørefelt og frontkolliderte med bussen.

E6 var delvis sperret forbi ulykkesstedet etter ulykken. (©NTB)

Personvernpolicy