Tre drept i trafikken onsdag

To personer omkom onsdag i en trafikkulykke på riksvei 705 sør for Stjørdal i Nord-Trøndelag. Foto: Tor Aage Hansen / SCANPIX
To personer omkom onsdag i en trafikkulykke på riksvei 705 sør for Stjørdal i Nord-Trøndelag. Foto: Tor Aage Hansen / SCANPIX

<pTo personer omkom i en trafikkulykke på riksvei 705 sør for Stjørdal i Nord-Trøndelag. Også i Molde var det en dødsulykke i trafikken onsdag ettermiddag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– En personbil har frontkollidert med en litt større bil, en Toyota Hiace. Begge de to personene i personbilen er bekreftet omkommet, opplyser operasjonsleder Dag Hjulstad i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om frontkollisjonen klokken 11.16. Ulykken skjedde på riksvei 705 ved Elvran, 7-8 kilometer sør for Stjørdal på vei mot Selbu.

I den litt større bilen var det to voksne og fire barn. Alle seks ble brakt til St. Olavs hospital i Trondheim. Sykehuset opplyser til NTB at alle har pådratt seg lette skader i ulykken.

Årsaken til ulykken er ikke kjent, men det er vanskelige kjøreforhold flere steder i Trøndelag på grunn av snøfall, melder NRK.

Også i Molde var det en dødsulykke i trafikken onsdag.

En person omkom da en personbil og en lastebil frontkolliderte på E39 like ved Molde lufthavn Årø onsdag ettermiddag.

– Føreren av personbilen har omkommet, sier operasjonsleder Harald Melland i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 12.55. Ulykken skjedde på E39 på Årø like ved Molde lufthavn Årø.

Føreren av lastebilen er ifølge TV 2 brakt til sykehus, men skadene er ikke kjent. Årsaken til kollisjonen er heller ikke kjent.

Personvernpolicy