Gerrard arrestert etter slagsmål på bar

Liverpool's kaptein Steven Gerrard scoret to mål mot Newcastle i søndagens kamp. Senere på kvelden ble han arrestert etter et slagsmål på en nattklubb. Foto: Scanpix.
Liverpool's kaptein Steven Gerrard scoret to mål mot Newcastle i søndagens kamp. Senere på kvelden ble han arrestert etter et slagsmål på en nattklubb. Foto: Scanpix.

<pByturen etter Newcastle-kampen endte i arresten for Steven Gerrard og fem andre. Liverpool-kapteinen havnet i barslagsmål på et utested i Liverpool natt til mandag. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

28-åringen ble tauet inn av politiet i dag tidlig, etter at en 34 år gammel mann ble sendt til sykehus med skader i ansiktet. Skadene skal imidlertid ikke være alvorlige.

Fire menn, Gerrard og en 18-åring, ble plassert i arresten etter ordensforstyrrelse på en nattklubb. Slagsmålet fant sted på utestedet Lounge Inn i Bold Street, Southport like utenfor Liverpool.

Gerrard sitter fortsatt i avhør etter overfallet på 34-åringen.

- Vi undersøker et overfall på Lord Street i natt, bekrefter en talsmann for Marseyside-politiet til Liverpool Echo.

- Seks menn ble arrestert mistenkt for overfallet. De sitter fortsatt i avhør, sier talsmannen.

Kastet flaske

Det er ikke første gang familien Gerrard er i politiets søkelys.

Ifølge VG Nett ble konen til Gerrard, motejournalisten Alex Curran, arrestert i 2006 etter å ha kastet en glassflaske på en 18 år gammel skolejente.

I fjor kjørte Gerrard på en ti år gammel gutt med bilen. Da han noen dager senere besøkte gutten på sykehuset, hadde han med et par fotballsko signert av guttens favorittspiller, Wayne Rooney (Manchester United), i gave.

Steven Gerrard har tilbrakt hele karrieren på Anfield, og debuterte for A-laget i 1998. Den gang som innbytter for Vegard Heggem, og han tok over kapteinsbindet fra finske Sami Hyypiä i 2003.

Personvernpolicy