Robinho ødela for Blackburn

Manchester Citys Robinho (t.v.) scorer forbi Blackburns Paul Robinson. Foto: Scanpix/AP.
Manchester Citys Robinho (t.v.) scorer forbi Blackburns Paul Robinson. Foto: Scanpix/AP.

<pMorten Gamst Pedersens Blackburn var på vei mot tre livsviktige poeng, men Robinho berget 2-2 for Manchester City på overtid.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blackburn-Manchester City 2-2.

Blackburn (NTB): Da det gjaldt som mest sovnet Blackburn-forsvaret. Klubben ligger nest sist i England, men kunne ha klatret til trygg grunn med seier over City, som også er i store problemer.

På overtid fikk Robinho en sen julegave av Blackburn-forsvaret. Hjemmelagets offsidefelle fungerte, men Robinho ble ikke fanget av den. Ingen brydde seg om brasilianeren som enkelt kunne sette inn 2-2.

Dermed må Sam Allardyce konstatere at første halvdel av årets sesong er et mørkt kapittel i klubbens historie. Fasiten ved inngangen til 2009 er 18 poeng på 20 kamper.

Søndag så det lysere ut. Benni McCarthey var iskald da han ordnet 1-0 like før hvilen. Seks minutter før full tid så det ut til at Jason Roberts hadde avgjort kampen. Roberts headet enkelt inn 2-0.

Men så kom Manchester City.

Etter dårlig forsvarsspill fra vertene reduserte unggutten Daniel Sturridge med et kraftfullt skudd. På overtid sørget Robinho for nye poeng til Manchester City.

City innehar nå 13.-plassen, med 22 poeng. Ned til nedrykksplass er det bare to. For Gamst Pedersen og co. er avstanden opp til trygg grunn like stor. (©NTB)

Personvernpolicy