Hangeland vurderer klubbskifte

SUKSESS: Brede Hangelands storspill i Premier League har ført til at flere storklubber nå ønsker å hente inn landslagsstopperen.Hangeland selv er i tenkeboksen. FOTO: Scanpix
SUKSESS: Brede Hangelands storspill i Premier League har ført til at flere storklubber nå ønsker å hente inn landslagsstopperen.Hangeland selv er i tenkeboksen. FOTO: Scanpix

<pBrede Hangeland storspiller i Fulham. Landslagsstopperen blir koblet til klubber som Arsenal, Liverpool og Tottenham.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hangeland sier han trives veldig godt i Fulham, men at eventuelle tilbud fra andre klubber vil bli vurdert. Ifølge Aftenposten tjener nordmannen rundt 12 millioner kroner i året i Fulham.

– Jeg har det veldig bra her. Det er ikke bare 90 minutter på lørdag som betyr noe. Man må ha det bra utenom også. Fulham er en liten klubb, ikke særlig større enn FC København, og den er veldig hyggelig. Når det er sagt, vet man aldri når det dukker opp et tilbud. Da må det selvfølgelig vurderes. Men jeg har ikke hørt noen ting ennå, sier Hangeland til Aftenposten.

– Er det slik at det er bedre å være stor i en liten klubb enn liten i en stor?

– Ja, det er veldig riktig. Nå er jeg i en klubb jeg blir satt pris på. Det er bedre det enn å drukne i en stor klubb. Jeg har likt meg godt i de klubbene jeg har vært, og folk har forhåpentligvis likt meg også, sier Fulham-proffen.

Personvernpolicy