To væpnede ran i Oslo

FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix

<pMaskerte ranere med pistol slo til mot to døgnåpne butikker i Oslo natt til første juledag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved 4.40-tiden fikk politiet melding om det første ranet, som skjedde på en Shell-stasjon på Stovner i Oslo.

– En maskert mann truet betjeningen med pistol, og fikk med seg et mindre pengebeløp og noen tobakksvarer. Krimteknikere jobber nå på stedet, og vi har gode spor på raneren, så vi har tro på en snarlig pågripelse, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt.

Ved 06.30-tiden slo to ransmenn til mot en 7-Eleven-kiosk i Nils Juelsgate på Frogner. Også her var utbyttet penger og tobakk. Operasjonslederen tror imidlertid ikke det er noe sammenheng mellom de to ranene.

– Vi er ganske sikre på at det ikke er noen direkte sammenheng. Signalementet på de to som ranet 7-Eleven, avviker betydelig fra det som er oppgitt om ham som ranet Shell-stasjonen, sier Belle til NTB.

Det ble ikke avfyrt skudd under noen av ranene, og ingen kom til skade.

Personvernpolicy