Garasje-drapet kan være sjalusimotivert

<span style="word-spacing: 0px; font: 11px verdana; text-transform: none; color: #333333; text-indent: 0px; white-space: normal; letter-spacing: normal; border-collapse: collapse; orphans: 2; widows: 2" class="Apple-style-span">Den 43 år gamle mannen som torsdag ettermiddag ble funnet knivstukket og drept i et garasejeanlegg på Skøyen, ble torsdag kveld brakt ut fra åstedet. Foto: SCANPIX</span>
Den 43 år gamle mannen som torsdag ettermiddag ble funnet knivstukket og drept i et garasejeanlegg på Skøyen, ble torsdag kveld brakt ut fra åstedet. Foto: SCANPIX

<pEn mann i slutten av 30-årene med store psykiske problemer skal være knyttet til drapet på en 43 år gammel mann i Oslo torsdag. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Fra flere vitner får Dagbladet bekreftet at politiet skulle være på sporet av mannen i slutten av 30-årene natt til fredag. Mannen skal være godt kjent av politiet, og er utpekt som gjerningsmann.

Han skal i lengre tid ha ønsket å ha et nært forhold til den 32 år gamle samboeren til 43-åringen som torsdag ble drept i et garasjeanlegg på Skøyen i Oslo, ifølge avisen.

Dagbladet fikk imidlertid ikke bekreftet opplysningene ved Oslo politidistrikt, og alt vaktleder Kjell Pedersen ved Sentralvakten ville si til avisen var at drapet etterforskes bredt og at man leter etter et mulig motiv.

– Godt likt

Den dreptes kompanjong i IT-selskapet de to har bygget opp i fellesskap, mener drapet er et mysterium.

– Dette er helt for jævlig, sier 44-åringen til VG.

De to eide hver sin halvdel i IT-selskapet som har doblet både omsetning og overskudd de siste tre årene.

– Jeg har ikke kjennskap til noe som kan ha utløst dette. Han var flink og godt likt ute hos kundene, sier 44-åringen til VG.

Ikke på tape

Sent torsdag kveld ble det klart for etterforskerne at det ikke var mulig å få fram bilder fra drapet fra overvåkingskameraer i garasjeanlegget.

Vaktmesteren for boligsameiet Per Tore Lysenstøen sier til Aftenposten.no at kameraene kun er kopier av overvåkingskameraer.

Fort oppklart

Politiet bekrefter at det ikke er mulig å få ut bilder fra kameraene i garasjen. Etterforskerne håper fortsatt at overvåkningsbilder fra andre kameraer i området kan gi viktig informasjon.

– Vi etterforsker saken bredt og sikrer oss alle de sporene vi kan komme over. Jeg tror at denne saken vil bli fort oppklart, sier lederen for sentralvakta i Oslo politidistrikt, Kjell Pedersen, til NTB

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus