Begge de omkomne funnet etter dødsbrann

Politiet frykter at to personer er omkommet i trehusbrannen i Telthusbakken i Oslo natt til torsdag. Foto: Heiko Junge / SCANPIX
Politiet frykter at to personer er omkommet i trehusbrannen i Telthusbakken i Oslo natt til torsdag. Foto: Heiko Junge / SCANPIX

<pTo personer er funnet er funnet omkommet etter brannen i Telthusbakken i Oslo.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Omkomne i branner i november og desember
32 personer er omkommet i branner i november og desember 2008.* 2. november: Mann, trolig polsk statsborger, omkom i campingbrann på Ytterkollen i Nedre Eiker.* 9. november: Sju polske arbeidere døde i en boligbrann på Gulskogen i Drammen.* 12. november: En mann i 60-årene omkom i brann på Risøy i Haugesund.* 17. november: En 22 år gammel mann ble funnet død i en utbrent bil inne i Åkrafjordtunnelen på E134 i Hordaland.* 18. november: En 88 år gammel mann døde da en enebolig brant ned i Garlibygda i Nord-Aurdal i Oppland.* 19. november: En mann i 60-årene døde av skadene han fikk i en brann på Myklebostad pleiehjem i Birkenes kommune i Aust-Agder.* 21. november: En 80 år gammel mann døde i en leilighetsbrann i Mo i Rana i Nordland.* 22. november: En 58 år gammel mann omkom i brann i en lavblokk på Åssiden i Drammen.* 23. november: En 39 år gammel mann ble funnet død etter at det brøt ut brann i en leilighet i en boligblokk på Mariåsen i Arendal.* 1. desember: En 80 år gammel mann omkom i en boligbrann i Ørsta.* 1. desember: En 88 år gammel mann omkom i en brann i et rekkehus i Saltdal.* 5. desember: En eldre kvinne omkom trolig som følge av røykutvikling i en ulmebrann i en trygdeleilighet på Støren. * 9. desember: En mann ble funnet død etter en brann i en hytte i Dalen i Tokke i Telemark.* 11. desember: En kvinne døde på Haukeland universitetssjukehus i Bergen av brannskader hun pådro seg på Frogner sykehjem i Lier i Buskerud.* 13. desember: Seks mennesker omkom i en brann i en bygård i Urtegata 31 i Oslo. En kvinne ble alvorlig skadd.* 14. desember: En mann i 20-årene omkom i en boligbrann i Mehamn i Finnmark.* 14. desember: Fire personer omkom i en brann i et bolighus på Flusund i Herøy.* 18. desember: Én person er bekreftet omkommet etter trehusbrann i Telthusbakken i Oslo. Ytterligere én person savnet. (©NTB)

Foto: ScanpixFoto: Scanpix

Et ektepar, der mannen er 67 år og kvinnen er 66 år, er savnet etter brannen. Ekteparet er de eneste som er registrert på adressen. De omkomne er ikke identifisert, men politiet har vært i kontakt med pårørende som opplyser at ekteparet høyst sannsynlig var hjemme. Det er ikke grunn til å tro at det var flere personer i huset da det begynte å brenne.

Brannen i ble meldt klokken 0.25 natt til torsdag. Rett over klokken 3 hadde brannvesenet kontroll over brannen. Etterslukking pågikk ut over morgenen.

18 personer i nabohusene ble evakuert under brannen. Ingen av dem ble skadd.

Telthusbakken ligger i Oslo sentrum, med eldre trehus på den ene siden og parsellhager på den andre siden. Husene ligger relativt tett, men brannvesenet klarte å avgrense flammene til det ene huset.

– Mye innsats ble brukt for å avgrense flammene, spesielt mot nabohuset nedenfor, som ligger vegg i vegg, sier Romsloe. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus