- Visste ingenting

- Visste ingenting
- Visste ingenting

<pSvigerfar og rallykjører Per-Inge Walfridsson, visste ingenting om at Subaru legger ned rallysatsingen på grunn av finanskrisen. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag kom meldingen om at Subaru legger ned rallysatsingen på grunn av finanskrisen og det hersker nå stor usikkerhet rundt Petter Solbergs fremtid.

Les også: Mister jobben i Subaru

I den lille svenske byen Torsby kom meldingen som lyn fra klar himmel. Petter Solbergs svigerfar, den tidligere svenske rallyføreren Per-Inge Walfridsson, ante ingenting om det som har skjedd i morgentimene i dag.

- Dette visste jeg absolutt ingenting om, er den umiddelbare reaksjonen til Walfridsson overfor ABC Nyheter.

På vei til Sverige

Petter Solberg bor til daglig i Monaco sammen med kona Pernilla Walfridsson og sønnen Olivier. Ifølge svigerfar Walfridsson er den norske rallystjernen nå på vei hjem til Skandinavia.

- Jeg har ikke snakket med Petter på cirka én uke og dette var overraskende. Det som har skjedd er ikke noe vi har pratet om i det hele tatt. Planen er at han og familien skal på middag her hos oss i kveld, da får vi snakket mer sammen.

- Akkurat nå er han på vei hjem fra Monaco og sitter kanskje på flyet, sier Walfridsson til ABC Nyheter.

Det har foreløpig ikke lyktes ABC Nyheter å komme i kontakt med Petter Solberg.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus