Svele fortsetter i TV2

Bent Svele fortsetter i TV2. Foto: Scanpix.
Bent Svele fortsetter i TV2. Foto: Scanpix.

<pBent Svele sa mandag opp jobben sin i spillselskapet Unibet. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han fortsetter derfor som ekspertkommentator på TV 2 og går trolig også tilbake til jobben som assistenttrener for Storhamars håndballjenter.

Svele, som nylig har kommentert håndball-EM for kvinner, måtte ta et valg etter at Unibet sikret seg rettighetene til italiensk fotball på web foran nesa på TV 2, skriver Aftenposten.

– Vi kan ikke ha en som konkurrerer mot oss som samtidig jobber for oss, sier sportssjef i TV 2 Bjørn Taalesen.

TV 2 har sikret seg rettighetene til alle håndballmesterskap fram til 2013. Svele sa derfor opp jobben i spillselskapet.

– Det ville ha vært en for høy pris å betale hvis jeg skulle ha sagt nei til TV 2. Der har jeg mine beste venner, og vi har et fantastisk «crew». Håndballen har vært en så sentral del av livet mitt at den kan jeg ikke gi opp, sier Svele.

For en måned siden avsluttet han sitt samarbeid med Storhamars elitelag i håndball fordi jobben hans som assistenttrener der ikke var forenlig med en jobb hos en konkurrent av Norsk Tipping (Unibet). Trenerjobben tar han trolig opp igjen når arbeidsforholdet med spillselskapet er avsluttet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus