Ronaldo frustrerer fansen

Ronaldo frustrerer fansen
Ronaldo frustrerer fansen

<pManchester Uniteds Cristiano Ronaldo har ifølge statistikkene gjort det meget godt for United så langt denne sesongen. Men han får likevel pepper for å ikke bidra nok til tittelholderens offensive spill. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cristiano Ronaldo er best på statistikken, men fansen er likevel ikke fornøyd. (Foto: Scanpix)Cristiano Ronaldo er best på statistikken, men fansen er likevel ikke fornøyd. (Foto: Scanpix)

I sommer gikk manager Sir Alex Ferguson til innkjøp av den bulgarske målscoreren Dimitar Berbatov fra Tottenham for cirka 315 millioner kroner.

Spissen har ennå ikke innfridd forventningene med seks mål så langt denne sesongen, men nå mener fansen at «Berba» ikke kan lastes for Uniteds noe skjeve start alene.

United.no skribent, Jon Martin Henriksen, mener fjorårets aller største stjerne i Premier League, portugiseren Cristiano Ronaldo, i mye større grad må bidra til Uniteds spill fremover på banen.

Mangler spilleglede

Selv om Opta-statistikken viser at Ronaldo har vært Manchester Uniteds beste spiller denne sesongen så mener Henriksen at det må kunne forventes mer av kantspilleren.

- Ronaldo kan riktignok skilte med ni scoringer i alle turneringer, men likevel bør vi kunne forvente at portugiseren bidrar i Uniteds offensive spill i langt større grad. Nå om dagen har Ronaldo et kroppsspråk og en mangel på spilleglede som er frustrerende å se på, skriver Henriksen på Uniteds hjemmeside.

Han mener videre at det er flere enn Ronaldo og Berbatov som må opp på et høyere nivå dersom United skal komme seg helskinnet gjennom en hektisk desember måned.

Stilles det for store krav til spilleren som ble kåret til verdens beste fotballspiller i fjor? Hva synes du?

Legg inn en kommentar i feltet under.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus