Anmelder Omsorgsbygg

Byggmester Harald Langemyhr. Foto: Scanpix.
Byggmester Harald Langemyhr. Foto: Scanpix.

<pByggmester Harald Langemyhr AS har politianmeldt Omsorgsbygg Oslo KF for falske anklager, bedrageri og for å ha fått selskapet til å utføre ulovlig bestilt arbeid.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Våre dokumenter ble beslaglagt av politiet da Oslo kommune anmeldte oss i mai. Nå har vi fått dokumentene tilbake, og vi har brukt mye tid på å gjennomgå dem. Både selskapet og advokat Elden mener at vi har en god sak, sier daglig leder Harald Langemyhr, i en pressemelding.

Byggmester Harald Langemyhr AS og flere av selskapets ansatte ble i mai anmeldt av Omsorgsbygg. Langemyhrs selskap ble engasjert til å utføre deler av ombyggingsarbeid på Økern sykehjem. Graden av overfakturering på det timebaserte arbeidet var grov og alvorlig, hevdet Oslo kommune, og anmeldte selskapet for grov svindel og bedrageri i størrelsesordenen 20 millioner kroner.

Politiet mente at Langemyhr og hans firma fikk polske anleggsarbeidere til å utføre unødvendig arbeid på sykehjemmet for å kunne skriver timer og overfakturere byggearbeidet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus