Fenomenet presentert

Ronaldo ble fredag presentert som spiller i Corinthians. FOTO: Reuters / Scanpix.
Ronaldo ble fredag presentert som spiller i Corinthians. FOTO: Reuters / Scanpix.

<pDen brasilianske spisslegenden Ronaldo ble fredag offisielt presentert som Corinthians' nye spiller.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

São Paulo (NTB-AFP): Ronaldo brukte presentasjonen til å minne fansen om at han fortsatt står overfor «en stor utfordring» for å komme tilbake i fullt slag.

32-åringen har ikke spilt siden han ble operert i kneet i februar.

- Jeg står overfor en stor utfordring og jeg vil gjøre alt jeg kan for å overkomme det. Jeg er bare en spiller som alle andre her, jeg har de samme rettighetene og pliktene som alle andre. Jeg har ingen privilegier, sa Ronaldo.

Brasilianeren, som er mestscorende i VM-sluttspill gjennom tidene, har trent med Corinthians' rival Flamengo den siste tiden.

Flamengos supportere er rasende på helten, fordi han valgte Corinthians.

Ronaldo har skrevet ettårskontrakt med klubben. Til tross for at det er milevis fra hverdagen han har vært vant til i klubber som Real Madrid og Milan, gleder han seg til å ta fatt på sin nye fotballhverdag.

- Jeg elsker fotball. Jeg har vært proffspiller siden jeg var 15 år. Men jeg har bare spilt ett år i Brasil. Jeg har savnet landet mitt og familien min veldig mye, sa han. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus