David Nielsen tiltalt for vold

Fotballspilleren Fotballspilleren David Nielsen, som spilte for Strømsgodset i årets sesong, tiltales for vold. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX.
Fotballspilleren Fotballspilleren David Nielsen, som spilte for Strømsgodset i årets sesong, tiltales for vold. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX.

<pFotballspilleren David Nielsen er tiltalt for vold etter at han i selvbiografien «Sorte Svin» fortalte om hvordan han slo ned Allan Gaarde.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Publisert: 12.12.2008 17:24København (NTB-Ritzau): 32-åringen risikerer alt fra bøter til tre år i fengsel. I den kontroversielle selvbiografien forteller han blant annet om hvordan han slo ned Vikings Allan Gaarde i 2005.

De to spilte begge for AaB på tidspunktet.

- Vi tiltaler David Nielsen etter den alminnelige voldsparagraf 244, sier Søren Gade ved Nord-Jylland-politiet.

Nielsen, som spilte for Strømsgodset i årets sesong, fikk sparken fra AaB etter knyttneveslaget. I selvbiografien gir han en detaljert beskrivelse av overfallet.

- Jeg er meget overrasket over at politiet tar opp saken etter fire år, sa han da han ble siktet for en måneds tid siden. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus