Ny sportsdirektør i Vålerenga

<pTruls Haakonsen er ansatt som ny sportsdirektør i Vålerenga Fotball.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Truls Haakonsen går fra HamKam til Vålerenga. Foto: Scanpix.Truls Haakonsen går fra HamKam til Vålerenga. Foto: Scanpix.

Haakonsen har tidligere vært klubbdirektør i HamKam, og starter i Vålerenga 1. mars.

- Etter 11 år i HamKam ønsker jeg nye utfordringer, og Vålerenga er landets mest spennende fotballklubb. Jeg ser frem til å være med å innfri ambisjonen ledende i Norden og unike i Europa. Det er en kjempeutfordring, men et realistisk mål, sier Haakonsen til vif-fotball.no.

-Truls Haakonsen er en av de i landet med lengst erfaring fra klubbdrift, og han kjenner den sportslige delen svært godt. Som sportsdirektør får Haakonsen det overordnede ansvaret for elitedelen av klubben, og manager skal rapporterer til han. Vålerenga-ledelsen mener han er rett mann for å oppnå klubbens mål om å være best på å få mest ut av pengene, sier styreleder i Vålerenga Odd Skarheim.

Haakonsen ble ansatt i HamKam som sportssjef i oktober 1999, og har siden 1. juni 2002 vært daglig leder og klubbdirektør i HamKam.

-Jeg tror min bakgrunn som sports- og klubbdirektør fra en mindre klubb kan være en fordel når vi i Vålerenga skal få mest mulig ut av pengene. Skal vi klare det må vi være gode på talentutvikling, sier den påtroppende sportsdirektøren.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus