Ny sjanse for fansen

Brian Johnson og Angus Young og resten av AC/DC kommer tilbake til Oslo allerede i juni. Foto: Jeff Zelevansky (AP/Scanpix)
Brian Johnson og Angus Young og resten av AC/DC kommer tilbake til Oslo allerede i juni. Foto: Jeff Zelevansky (AP/Scanpix)

<pDet settes opp ekstrakonsert med AC/DC i Oslo til sommeren.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at AC/DCs konsert i februar ble utsolgt på rekordtid, har arrangøren nå lykkes i å få satt opp en ekstrakonsert. Men hardrockerne kommer ikke tilbake før 15. juni.

Billettene til konserten AC/DC holder i nye Telenor Arena 18. februar ble revet bort i løpet av en time, melder arrangøren Live Nation som har merket en enorm pågang og daglige forespørsler fra folk som krever at det blir satt opp en ekstrakonsert.

På Valle Hovin
Nå får fansen ønsket sitt oppfylt, da AC/DC kommer tilbake til våre trakter og vil spille på Valle Hovin Stadion mandag 15. juni 2009. Arenaen tar rundt 40 000 tilskuere, så her skulle det være plass til noen flere fans av det australske bandet.

Konserten er fremdeles en del av deres «Black Ice World Tour 2009», døpt etter deres ferske album «Black Ice » som har toppet listene i en rekke land . Billettene legges ut for salg onsdag 17. desember. For ytterligere informasjon; besøk Live Nations hjemmesider.


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Retrohue her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus