Curling: Norge klar for EM-sluttspillet

VIDERE: Norges  Thomas Ulsrud under kampen mot  Irland under curling-EM i  Örnsköldsvik tirsdag. Norge vant 9-4. (Foto: Jessica Gow / SCANPIX)
VIDERE: Norges Thomas Ulsrud under kampen mot Irland under curling-EM i Örnsköldsvik tirsdag. Norge vant 9-4. (Foto: Jessica Gow / SCANPIX)

<pThomas Ulsrud og Norge er på vinnersporet i curling-EM og er allerede klar for sluttspillet. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble klart etter en overbevisende seier 9-4 mot Irland tirsdag. Med seieren står Ulsrud og co. med seks seirer etter sju kamper. Det samme har Tyskland, som foran på grunn av seier i innbyrdes oppgjør.

Norge møter Sveits og Sverige onsdag, og seier over en av dem er nok til å bli blant de to beste lagene. I så fall har Ulsrud sikret EM-medalje nok en gang.

Det norske kvinnelaget med Marianne Rørvik som skip, slo Østerrike 7-6 i gruppe B tirsdag. Jentene møter Ungarn onsdag i kamp om å vinne puljen og retten til å få spille kvalifisering om opprykk til A-gruppen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus