Ny Redknapp-seier

VIKTIG SEIER: Jamie O´Hara har nettopp sendt Tottenham opp i 2-0 og jubler med Jermaine Jenas og Luca Modric. (Foto: Scanpix)
VIKTIG SEIER: Jamie O´Hara har nettopp sendt Tottenham opp i 2-0 og jubler med Jermaine Jenas og Luca Modric. (Foto: Scanpix)

<pFor fjerde gang vinner Harry Redknapp over sin gamle klubb West Ham på Upton Park for en ny arbeidsgiver. Denne gangen vant hans Tottenham med 2-0.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London (NTB): Etter en målløs 1. omgang hvor gjestene fra Nord-London var det førende laget. Klarte endelig Ledley King å finne nettmaskene etter 65 minutter. Han brukte hodet på et innlegg fra Aaron Lennon. Det var hans første mål på tre år.

Alt i alt var Spurs det beste laget og vant fortjent, men West Ham hadde en gedigen sjanse til å få med seg ett poeng på overtid, men Jamie O’Hara kontret inn 2-0-målet. Dermed klarte Tottenham å ta seg forbi West Ham på bedre målforskjell. Begge lagene står med 18 poeng på 15.- og 16.-plass. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus