- Tidenes verste julebord

<pFlere tusen mennesker var lørdag kveld samlet til julegalla i kjempehallen Vallhall i Oslo.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Til tross for dyre billetter og løfter om fri bar gikk arrangementet tomt for øl og vin før klokken 20.00.

Kjempejulebordet i idrettshallen Vallhall i Oslo natt til lørdag kveld ble utover kvelden preget av rasende og skuffede gjester. Kaos brøt ut da arrangøren gikk tom for drikkevarer i 20-tiden, skriver VG.

- Vårt firma betalte 60.000 kroner for VIP-billetter til dette julebordet, som var tidenes verste. Billettene skulle inkludere fri bar fram til showets slutt, men når de var tomme for øl klokken 19 og tomme for cola og rødvin 45 minutter senere, var det nok, sier gjest May Holmedal.

Mens bartørken pågikk sto Kurt Nilsen, Wenche Myhre, Kåre Conradi og Erlend Bratland på scenen og underholdt. Etter hvert plasserte servitørene spritflasker på bordene som plaster på såret.

- Det er ikke helt tomt for drikke, men noen sorter er det tomt for, og det er beklagelig. Det er en feil med leveransene, sa daglig leder Sondre Trældal i Gastro Event, som hadde ansvaret for kvelden, til VG. (©NTB)

Personvernpolicy