Poengdeling for Hangeland

UAVGJORT: Både duellen mot medspiller Clint Dempsey og kampen mot Manchester City endte uavgjort for Brede Hangeland i dagens Premier League-oppgjør. Foto: AFP Geoff Caddick
UAVGJORT: Både duellen mot medspiller Clint Dempsey og kampen mot Manchester City endte uavgjort for Brede Hangeland i dagens Premier League-oppgjør. Foto: AFP Geoff Caddick

<pBrede Hangeland og Fulham fortsetter å ta poeng i Premier League. Nå har de ikke tapt på over en måned, og i dag var det Manchester City som ble holdt til uavgjort hjemme på Craven Cottage. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester City tok tidlig ledelsen på den nydelige desemberdagen i London. Etter kun seks minutter var de besøkende i ledelsen, ved Benjani. Et innlegg fra høyrekanten ble møtt av Benjani, som kom opp mellom to hvitkledde. Han styrte ballen flott ned i hjørnet og kunne slippe jubelen løs.

Etter 12 minutter kom Andy Johnson til Fulhams første gode mulighet. Han ble spilt nydelig gjennom City-forsvaret, men en modig keeper Joe Hart var fint ute og fikk tak i ballen.

Fulham kom tilbake

Første halvdel av omgangen slet hjemmelaget med sitt offensive spill, men etter 22 minutter ble de snytt for en straffe. Andy Johnsons innleggsforsøk traff Richard Dunne i armen, men dommer Rob Styles belønnet spissen kun med et hjørnespark.

Men Fulham fortsatte å male på, og etter 27 minutter kom utlikningen. En god Jimmy Bullard ble genialt spilt gjennom av Bobby Zamora innenfor 16-meteren. Bullard hadde en skrå vinkel mot mål men så opp, og dundret kulen i mål ved lengste stolpe.

Ti minutter senere kom Clint Dempsey til en meget god mulighet da han fikk ballen på 16 meter. Han var upresset, men klarte likevel å smelle ballen utenfor keeper Harts mål.

Før hvilen kunne Benjani blitt tomålsscorer med et godt skudd fra 20 meter, men ballen strøk stolpen.

Skuffende andre omgang

Andre omgang ble mer skuffende enn den første, og ingen av lagene virket misfornøyde med ett poeng.

Etter 48 minutter kom Bobby Zamora til en god avslutning, men spissens avslutning strøk stolpen bak en utspilt Joe Hart.

Utover i andre omgang var det målscorer Jimmy Bullard som kom til den neste store sjansen. På et utsøkt frispark fra 30 meter klarte Hart såvidt å avverge at Bullard ble tomålsscorer.

Etter hvert som andre omgang skred fram ble det klart at det ikke skulle bli noen vinner på Craven Cottage i det som var en jevn kamp.

Ved å unngå tap i dag fortsetter Fulham å sanke poeng, og de har nå ikke tapt i Premier League siden 1. november mot Everton. Manchester City, som var uten en ankelskadd Robinho i dagens kamp, klatret opp på 18 poeng på en ekstremt jevn nedre halvdel av tabellen.

Personvernpolicy