Lager film om AC/DC-vokalist

<pNesten 30 år etter hans død, skal Bon Scotts ville liv festes til film.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmen om AC/DC-vokalisten har foreløpig ingen tittel, men filmskaper Eddie Martin er i full gang med å intervjue venner og kona til Scott om rockerens liv. Gjennom intervjuene har Martin funnet ut av at Scotts venner mener alle bøkene som finnes om vokalisten er upresise og til tider direkte feil. Filmskaperen ønsker derfor å gå enda grundigere til verks i arbeidet med filmen, enn det er blitt gjort i bøkene, ifølge musicradar.com.

Bon Scott ble født i Skottland i 1946, men flyttet til Australia i 1952. Han døde i 1980, etter å ha drukket altfor mye alkohol. Dette skjedde i samme periode som bandets «Highway to Hell» kom inn på Topp 20 listen i USA.

Opptakene til filmen om AC/DC-vokalisten vil mest sannsynlig starte i løpet av de neste 18 månedene.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Retrohue her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Personvernpolicy