Bare Egil Motown Band-Quiz del 2

<pVinn en haug med CD-er i andre del av Bare Egil Motown Band-konkurransen. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I januar fyller det legendariske plateselskapet Motown 50 år. Noe ABC Nyheter feirer med en Motown-konkurranse på ABC-TV der Bare Egil Motown Band spiller Motown-sanger og gir tips om svaret han søker.

Svaret på Bare Egil Motown-konkurransen sendes til motown@abcnyheter.no

Men ikke nok med det.

For å gi deg bedre kunnskap om Motowns fantastiske historie har ABC Nyheter knyttet til seg en gjeng durkdrevne og kunnskapsrike skribenter som med hud og hår har kastet seg inn i jungelen av historiske begivenheter som har funnet sted løpet av Motowns 50 år lange historie

Øyvind Pharo, Tom Skjeklesæther, Lennart Persson, Audun Vinger, Vibeke Saugestad og Paul A. Nordal, med flere vil underholde deg med artikler som vil få deg til å forstå at musikk er roten til alt godt. Det vil bli publisert flere artikler ukentlig på ABC Nyheter fram til midten av desember. Du kan lese artiklene her.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Retrohue her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Personvernpolicy