Forbrukslånskalkulator

Forbrukslån er lån som gis uten noen form for tilleggssikkerhet. Det er derfor renten også er de høyeste blant vanlige lån.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se også

Kredittkortkalkulator
Her kan du finne ut hvilket kort som er best for deg. Legg inn dine egne forutsetninger for bruk av kortet, og se hvordan de forskjellige kortleverandørene kommer ut av det.

Boliglånskalkulator
Kalkulatoren viser de beste og de største lånegiverne innenfor 60 prosent og 80 prosent av markedsverdi, på forskjellige lånebeløp.

Et annet alternativ for lån uten sikkerhet er lån via kredittkortene. Lån via kredittkort har i gjennomsnitt en høyere nominell rente. Fordelene er at det ikke er noe etableringsgebyr og termingebyr. På små lån med kort nedbetalingstid kan disse lånene derfor være billigere. I kredittkortkalkulatoren kan du se renten på disse alternativene.

Har du mulighet for å ta opp lån med pant i bolig, vil dette være mye billigere enn å ta opp et lån uten sikkerhet. Lån med pant i bolig kan du sjekke via Boliglånskalkulatoren.

Långiverne her satser spesielt på forbrukslån
Vi har sett på lånegiverne som satser spesielt på usikrede lån. I tillegg til disse bør du alltid sjekke egen bank. Det er også mange formidlere av lån. Disse tar vi ikke med fordi de bare selger lånene, ikke gir dem. Lånet får du fra en av lånegiverne vi har tatt med i oversikten nedenfor.

Individuelle priser
Noen av bankene har individuelt bestemte priser. Noen av dem oppgir den laveste, vanligste og høyeste renten. Se ellers kommentarer til de enkelte utlånerne under listene.

De aller fleste bankene bestemmer renten individuelt. Noen har fastlagte priser, dette er DnB, Nordax (avhenger av beløp), Nordea, Postbanken og Skandiabanken.

Legg inn lånebeløp og ønsker nedbetalingstid. Kalkulatoren regner ut effektiv rente og terminbeløp. Listen blir sortert etter effektiv rente.

Lånebeløp
Nedbetalingstid
RenterEtabl.-Termin-Termin
BankNomnl.Effek.gebyrgebyrbeløp