Meny

Forbrukslånskalkulator

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forbrukslån er lån som gis uten noen form for tilleggssikkerhet. Det er derfor renten også er de høyeste blant vanlige lån.

Se også

Kredittkortkalkulator
Her kan du finne ut hvilket kort som er best for deg. Legg inn dine egne forutsetninger for bruk av kortet, og se hvordan de forskjellige kortleverandørene kommer ut av det.

Boliglånskalkulator
Kalkulatoren viser de beste og de største lånegiverne innenfor 60 prosent og 80 prosent av markedsverdi, på forskjellige lånebeløp.

Et annet alternativ for lån uten sikkerhet er lån via kredittkortene. Lån via kredittkort har i gjennomsnitt en høyere nominell rente. Fordelene er at det ikke er noe etableringsgebyr og termingebyr. På små lån med kort nedbetalingstid kan disse lånene derfor være billigere. I kredittkortkalkulatoren kan du se renten på disse alternativene.

Har du mulighet for å ta opp lån med pant i bolig, vil dette være mye billigere enn å ta opp et lån uten sikkerhet. Lån med pant i bolig kan du sjekke via Boliglånskalkulatoren.

Långiverne her satser spesielt på forbrukslån
Vi har sett på lånegiverne som satser spesielt på usikrede lån. I tillegg til disse bør du alltid sjekke egen bank. Det er også mange formidlere av lån. Disse tar vi ikke med fordi de bare selger lånene, ikke gir dem. Lånet får du fra en av lånegiverne vi har tatt med i oversikten nedenfor.

Individuelle priser
Noen av bankene har individuelt bestemte priser. Noen av dem oppgir den laveste, vanligste og høyeste renten. Se ellers kommentarer til de enkelte utlånerne under listene.

De aller fleste bankene bestemmer renten individuelt. Noen har fastlagte priser, dette er DnB, Nordax (avhenger av beløp), Nordea, Postbanken og Skandiabanken.

Legg inn lånebeløp og ønsker nedbetalingstid. Kalkulatoren regner ut effektiv rente og terminbeløp. Listen blir sortert etter effektiv rente.

Lånebeløp
Nedbetalingstid
RenterEtabl.-Termin-Termin
BankNomnl.Effek.gebyrgebyrbeløp

Kommentarer til de enkelte utlånerne

Bank Norwegian
Renten blir individuelt bestemt, og kan variere kraftig.

DnB
Renten er lik for alle.

GE Money Bank
Renten blir individuelt fastsatt. Her tar vi med tre renter som blir oppgitt av GE - høy, vanlig og lav. Etableringsgebyret er 1 % av lånebeløpet, og vil derfor variere med lånebeløpet.

Gjensidige Personlån
Renten blir individuelt bestemt. Denne kan variere kraftig. I renteovesikten har vi tatt med laveste og vanligste rente.

Nordax
Renten avhenger av lånebeløpet. Renten skilles på lånebeløpene 101.000 kroner, 201.000 kroner, og 251.000 kroner. Lånet markedsføres under navnet Frihetslånet.

Nordea
Renten er uavhengig av lånebeløp. Renten avhenger av kundeforholdet. Fordel Pluss gir de beste vilkårene. Her har vi tatt med renten på Fordel Plus og de uten kundeforhold.

Postbanken
Renten er lik for alle. Lånet gis som en kredittramme.

Ressursbank
Renten er individuelt bestemt, og vil variere kraftig. Her har vi tatt med det laveste og høyeste rentetilbudet,

Santander Consumer Bank
Renten blir individuelt bestemt. Rentene som oppgis her er renter som er vanlige på de ulike beløpstrinn.

SEB Privatbanken
Renten blir individuelt bestemt. Vi har med tre satser for SEB Privatbanken, laveste, vanligste, og dyreste. opp til 6 % høyere enn den gunstigste renten. Etableringsgebyret er 500 kroner høyere hvis du ikke søker på nett.

SkandiaBanken
Lånet gis som en kontokreditt, men du kan selv velge å nedbetale lånet på vanlig måte. Renten er lik for alle.

yA Bank
Renten bestemmes individuelt. Vi har med to alternativer, laveste og dyreste.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus