Ni kamper – null seire

<span style="font-weight: bold" class="Apple-style-span">HADDE MÅLGIVENDE:</span> Men Gamst Pedersens Blackburn tapte igjen og ligger nest sist. (Foto: AFP/Scanpix.)
HADDE MÅLGIVENDE: Men Gamst Pedersens Blackburn tapte igjen og ligger nest sist. (Foto: AFP/Scanpix.)

<pGamsts Blackburn i alvorlig trøbbel.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portsmouth–Blackburn 3–2.

Forventningene da uerfarne Paul Ince erstattet Mark Hughes som Blackburn-manager i sommer, var avventende.


Etter en godkjent start på Premier League-sesongen har det meste gått galt. Inces posisjon blir mindre og mindre sikker for hver uke som går. I ettermiddag gikk klubben på nok et tap.

Tre uavgjorte og seks tap er fasiten på de siste ni kampene.

Slikt lukter det nedrykk av.

Gamst med målgivende

Morten Gamst Pedersen var imidlertid et lite lyspunkt da Portsmouth vertet Blackburn i dag. Peter Crouch og Jermaine Defoe hadde scoret hvert sitt mål da Gamst fant den nylig innbyttede Matt Derbyshire, som reduserte til 1–2.

Gamst fikk selv et mål annullert. Det gjorde ikke Tugay, som utlignet til 2–2 fra langt hold. Men Portsmouth kom tilbake, og da Sean Davis vippet inn seiersmålet ti minutter før slutt, var et nytt Blackburn-tap et faktum.

Blackburn ligger nest sist. Pompey klatret til 8. plass.

Nytt tap for Redknapp

Tottenham–Everton 0–1.

Mens Blackburns kurve har vært sterkt nedadgående, har Harry Redknapps inntog i Tottenham ført klubben oppover tabellen. Men mot Fulham for to uker siden tok den imponerende rekken med poeng slutt. I dag ble det et nytt tap.

For Steven Pienaar scoret seiersmålet på White Hart Lane, med et skudd som gikk via Spurs-forsvarer Corluka, og ga Everton tre sterke bortepoeng i en kamp som neppe går inn i historien som en klassiker.

Det betyr 7. plass og kun tre poengs avstand opp til Aston Villa på 4. plass. Tottenham er nummer 16.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus