– Fredsprosessen mellom India og Pakistan i fare

<pDen indiske regjeringen vurderer å trekke seg fra fredsprosessen med Pakistan, melder det indiske nyhetsbyrået PTI.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En anonym regjeringskilde skal søndag ha fortalt PTI at flere regjeringsmedlemmer mener India bør trekke seg fra prosessen etter angrepet i Mumbai som kostet minst 195 mennesker livet.

Blant annet skal statsminister Manmohan Singh være svært skuffet over at Pakistan ikke har gjort nok for å forhindre terrorisme rettet mot India.

Mens indiske myndigheter har lagt skylden for angrepet på «elementer» fra Pakistan, mener nabolandet at de ikke har noe med angrepet å gjøre. Landets president Ali Asif Zardari varsler at Pakistan vil slå raskt til mot de skyldige hvis det blir bevist at noen fra Pakistan var innblandet i terroren.

Ifølge PTI skal den indiske regjeringen holde en rekke møter den kommende uka for å bestemme seg for hva de skal gjøre. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus