– Truet politiet med pistol

<p39-åringen er fortsatt på frifot.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 39-åring i Stavanger er fortsatt på frifot etter at han skal ha rettet et håndvåpen mot to politifolk natt til lørdag.

To polititjenestemenn i sivil skulle pågripe mannen i forbindelse med en annen sak. Episoden fant sted i Misjonsveien litt utenfor Stavanger sentrum i 2-tiden lørdag, ifølge nettutgaven til Rogalands Avis.

– Han unndro seg pågripelse ved å rettet et våpen mot politifolkene. Vi har grunn til å tro at det var en pistol. Det ble ikke avfyrt skudd, sier operasjonsleder Henning Andersen i Rogaland politidistrikt til NTB.

Mannen stakk av fra stedet til fots etterpå. Det var flere andre personer i nærheten da mannen trakk våpenet. Politiet regner ikke mannen som spesielt farlig for allmennheten.

– I utgangspunktet gjør vi ikke det, sier Andersen.

Politiet vil lørdag forsøke å få tak i mannen. Foreløpig vet de ikke hvor han kan oppholde seg.

– Vi er sikre på identiteten hans, og vil jobbe ut fra opplysninger til å finne ham. Det er gitt bevæpningsordre, ettersom vi vet at han har våpen. Men vi håper selvsagt at han vil melde seg frivillig, det vil være det beste, sier Andersen. (©NTB)

Personvernpolicy