Advarer menn mot å lukte på bryster

<pMannlige bargjester i Uganda advares mot å snuse på kvinnelige medgjesters barm. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mennene risikerer nemlig å bli bedøvet av kloroform som kvinnene har smurt mellom brystene.

Det sterke kjemiske stoffet gjør mennene bevisstløse, og dermed blir de et lett mål for plyndring. Andre stoffer har også vært brukt til å hensette lystne mannfolk i en meget lite lystelig tilstand, sa en talsmann for ugandisk kriminalpoliti fredag.

– Vi finner splitter nakne menn som er blitt frastjålet alle verdisakene de hadde på seg. Og disse mennene husker ingen ting – ingen ting annet enn at han befant seg i en romantisk situasjon, sier polititalsmannen Fred Enanga til nyhetsbyrået AFP.

Politiet skal ha fått snusen i metodene etter pågripelsen av en dame ved navn Juliana Mukasa, som tilsto hva hun og andre damer hadde drevet med.

– Her snakker vi om en svært farlig dame, fastslo Enanga.

Etterforskningen tyder på at flere titall kvinner er med i en organisert bande som driver denne spesielle formen for vinningskriminalitet. Ugandiske forretningsmenn, som ofte har store kontantbeløp på seg, blir nå advart om å holde nesene sine unna ukjente bryster. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus