Tror terroristene har bånd til utlandet

<div class="viewNews">Indias statsminister Manmohan Singh beskriver onsdagens terroraksjon i storbyen Mumbai som godt planlagt og dyktig utført. Foto: REUTERS/DDI television via Reuters TV/SCANPIX</div>
Indias statsminister Manmohan Singh beskriver onsdagens terroraksjon i storbyen Mumbai som godt planlagt og dyktig utført. Foto: REUTERS/DDI television via Reuters TV/SCANPIX

<pIndias statsminister Manmohan Singh tror de som står bak terroraksjonen i Mumbai, har forbindelser til utlandet.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi vil klart og tydelig forklare våre naboer at bruk av deres territorium til å starte angrep på oss, ikke vil bli tolerert. Det vil ha en pris hvis tiltak ikke settes i verk, advarte Singh torsdag.

Indiske myndigheter har en rekke ganger tidligere anklaget Pakistan for å se gjennom fingrene med ytterliggående grupper som opererer i landet. Lignende beskyldninger er også blitt rettet mot Bangladesh.

Singh beskriver onsdagens terroraksjon som godt planlagt og dyktig utført. Formålet var åpenbart å skape en følelse av frykt ved å ramme høyt profilerte mål og tilfeldige utlendinger, sier statsministeren. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus