DumDum-Kjartan vurderer søksmål

Kjartan Kristiansen er ikke fornøyd med PFUs avgjørelse, og vurderer nå å trekke VG inn for retten. Foto: Scanpix
Kjartan Kristiansen er ikke fornøyd med PFUs avgjørelse, og vurderer nå å trekke VG inn for retten. Foto: Scanpix

<pDumDum Boys’ Kjartan Kristiansen tapte mot VG i PFU. Nå vurderer han søksmål.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pressens Faglige Utvalg ga ikke Kjartan Kristiansen medhold i klagen på en artikkel VG trykket om han i august. DumDum Boys-gitaristen mener at artikkelen ikke henger på greip, og nå vil han vurdere å gå rettens vei.

– Vi tar kjennelsen til etterretning og samtidig fastholder vi at VG har oppført seg kritikkverdig i dette tilfellet. Vi er neppe ferdig med denne saken, sier Kristiansens manager Steinar Vikan til Journalisten. De vil nå vurdere søksmål.

Viken sier til at de er skuffet over VG, fordi saken egentlig skulle handle om en spillejobb, og endte opp som en artikkel om narkotikamisbruk. Han forteller videre at Kristiansen aldri vil snakke med journalist Thomas Talseth, og at han ikke er den eneste. Ifølge Viken er det flere musikere som ikke ønsker å la seg intervjue av Talseth.

– Det får stå for Vikans regning. Det er synd hvis det er slik, men vi i VG synes det er veldig bra å ha reportere som skriver det artistene faktisk sier. Det er ikke omstridt innhold i det han ble sitert på, sier redaksjonssjef Espen Olsen Langfeldt i VG til Journalisten.

Personvernpolicy