- Gjør liket til et lik!

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument>  <w:View>Normal</w:View>  <w:Zoom>0</w:Zoom>  <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone>  <w:PunctuationKerning/>  <w:ValidateAgainstSchemas/>  <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid>  <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent>  <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText>  <w:Compatibility>  <w:BreakWrappedTables/>  <w:SnapToGridInCell/>  <w:WrapTextWithPunct/>  <w:UseAsianBreakRules/>  <w:DontGrowAutofit/>  </w:Compatibility>  <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml>&#60;![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml>&#60;![endif]--> <span><!-- /* <span>Style</span> <span>Definitions</span> */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {<span>mso</span>-<span>style</span>-<span>parent</span>:"";  margin:0cm;   margin-bottom:.0001<span>pt</span>;   <span>mso</span>-pagination:<span>widow</span>-<span>orphan</span>;   font-<span>size</span>:12.0<span>pt</span>;   font-<span>family</span>:"Times New Roman";   <span>mso</span>-<span>fareast</span>-font-<span>family</span>:"Times New Roman";} @<span>page</span> Section1 {<span>size</span>:612.0<span>pt</span> 792.0<span>pt</span>;  margin:70.85<span>pt</span> 70.85<span>pt</span> 70.85<span>pt</span> 70.85<span>pt</span>;   <span>mso</span>-header-margin:35.4<span>pt</span>;   <span>mso</span>-<span>footer</span>-margin:35.4<span>pt</span>;    <span>mso</span>-<span>paper</span>-<span>source</span>:0;} div.Section1    {<span>page</span>:Section1;} ==&#62; </span>&#60;!==[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable    {mso-style-name:"Vanlig tabell";    mso-tstyle-rowband-size:0;   mso-tstyle-colband-size:0;   mso-style-noshow:yes;  mso-style-parent:"";  mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;  mso-para-margin:0cm;  mso-para-margin-bottom:.0001pt;     mso-pagination:widow-orphan;  font-size:10.0pt;    font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400;    mso-fareast-language:#0400;   mso-bidi-language:#0400;} </style> &#60;![endif]--></span>
<p class="MsoNormal"><span>- Jeg synes det er utrolig hyggelig med hunder. Jeg har hatt mange hunder gjennom årene. Men de dør jo etter hvert, og hvor i all verden blir de av da? spør Gro Dahle som er ute med en bok om død og sorg.</span></p>
- Jeg synes det er utrolig hyggelig med hunder. Jeg har hatt mange hunder gjennom årene. Men de dør jo etter hvert, og hvor i all verden blir de av da? spør Gro Dahle som er ute med en bok om død og sorg.

<pLigger hunden der dau, så ligger hunden der dau. Gro Dahle ville være konkret når hun skulle skrive om døden for barn og voksne.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon