Scoret igjen etter to år

Henri Camara jubler sammen med lagkompis Palacios for det som skulle bli den eneste scoringen mellom Wigan og Everton på JJB stadium. (Foto: Scanpix)
Henri Camara jubler sammen med lagkompis Palacios for det som skulle bli den eneste scoringen mellom Wigan og Everton på JJB stadium. (Foto: Scanpix)

<pHenri Camara var uten seriemål på nesten to år, men trengte bare fem minutter på å gi Wigan en uvurderlig 1-0-seier over Everton.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wigan (NTB): Senegaleseren ble byttet inn ved pause. I det 51. minutt ble han matchvinner etter strålende forarbeid av Antonio Valencia. Sistnevnte dempet nydelig et langt oppspill, slo tunnel på Joleon Lescott og fant Camara ved lengste stolpe. Avslutningen var enkel, men effektiv.

Seieren løftet Wigan fra nedrykksplass og forbi tre lag. Newcastle falt under streken og gjør Blackburn og WBA selskap i bunnen.

Everton hadde tre seirer og to uavgjorte på sine fem siste kamper, og startet best i mandagens kamp. Men litt etter litt tok Wigan over, og siden dreide nesten alt seg om hjemmelaget.

Wilson Palacios burde gitt Wigan ledelsen i det 34. minutt, men helt alene nikket han over mål fra kort hold på Valencias innlegg. Everton-keeper Tim Howard reddet deretter godt på avslutninger fra Lee Cattermole og Paul Scharner.

Etter scoringen fortsatte Wigan å angripe, men Tim Cahill var veldig nær å stjele et poeng for Everton mot slutten. Først ble hans avslutning blokkert av tidligere Brann-spiller Scharner, og på overtid skjøt australieren utenfor.

Til sist kunne Wigan-manager Steve Bruce juble for lagets annen hjemmeseier i høst, og den første på nesten to måneder. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus