Hangeland temmet Liverpool-stjernene

Foto: AP/Scanpix.
Foto: AP/Scanpix.

<pIngen titteltakter fra Liverpool.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool–Fulham 0–0.

Liverpool har syntes ustoppelige den siste tiden – med kun ett tap, mot Tottenham, på årets konto – men da Brede Hangeland og Fulham kom til Anfield i ettermiddag, var det slutt på moroa.

For der Liverpool tidligere denne sesongen har avgjort til egen fordel på dårlige dager, manglet det siste lille som har oppgradert laget til tittelutfordrer denne sesongen.

Noe av det heter Steven Gerrard.

Les også: Robinho-magi mot miserable Arsenal

Tannløst uten Gerrard

Kapteinen var ute med skade, og i hans fravær ble det ingen sjanseorgie å skrive hjem om. Fulham hadde rimelig god kontroll, hadde ballen oppsiktsvekkende mye, og kunne godt ha fått ballen bak Pepe Reina i Liverpools mål.

– Vi spilte ikke godt i første omgang, annen omgang var mye bedre. Vi har sjanser nok for å score, men vi tapte to poeng hjemme. Vi må vinne, vi tenker at vi må vinne hver kamp, så vi er frustrerte, sa Liverpool-manager Rafa Benítez, før han uttrykte tilfredshet over Chelseas og Arsenals poengtap.

Andy Johnson kunne gitt Fulham ledelsen, men avslutningen var barnemat for Reina. Jimmy Bullard var nærmere med et godt skudd senere i omgangen, men det var Liverpool som var nærmest.

Robbie Keanes burde definitivt økt fra to til tre mål på sin personlige scoringsstatistikk i årets Premier League. Helt alene med Mark Schwarzer klinket han ballen rett på Fulhams sisteskanse.

Les også: Given stanset Chelsea

Misbrukte sjansen

Liverpool tok tak i kampen etter hvilen, men maktet ikke å overkjøre Fulhams gode forsvar.

Ei heller Mark Schwarzer – selv om både Fernando Torres og Dirk Kuyt gjorde sitt beste.

Defensivt høyst solide Fulham tok poeng fra gulljaktende Liverpool. Rafa Benítez’ utvalgte misbrukte sjansen til å overta tabelltoppen.

Personvernpolicy