Bare Egil Motown-konkurranse

Bare Egil Motown-konkurranse
Bare Egil Motown-konkurranse

<pVinn en haug med CD-er i første del av Bare Egil Motown Band-konkurransen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I januar fyller det legendariske plateselskapet Motown 50 år. Noe vi på ABC Nyheter feirer med to konkurranser. I den første kan du vinne en tur USA for to; i den andre digre hauger med Motown-artister.

Den første og største kan du lese mer om her. Del én av den andre og morsomste, kan du se her og nå på ABC-TV der Bare Egil Motown Band spiller Motown-sanger og gir tips om svaret han søker.

Tre ganger Egil

I løpet av de neste ukene vil Bare Egil Motown Band dukke opp tre ganger på ABC-TV der han vil underholde med både god musikk og gode replikker for på den måten å gi deg muligheten til å vinne en stabel med god musikk.

Svaret på Bare Egil Motown-konkurransen sendes til motown@abcnyheter.no

Men ikke nok med det.

For å gi deg bedre kunnskap om Motowns fantastiske historie har ABC Nyheter knyttet til seg en gjeng durkdrevne og kunnskapsrike skribenter som med hud og hår har kastet seg inn i jungelen av historiske begivenheter som har funnet sted løpet av Motowns 50 år lange historie

Øyvind Pharo, Tom Skjeklesæther, Lennart Persson, Audun Vinger, Vibeke Saugestad og Paul A. Nordal, med flere vil underholde deg med artikler som vil få deg til å

Siste tilskudd på Bare Egil-stammen.Siste tilskudd på Bare Egil-stammen.

forstå at musikk er roten til alt godt. Det vil bli publisert flere artikler ukentlig på ABC Nyheter fram til midten av desember. Du kan lese artiklene her.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Retrohue her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Personvernpolicy