Brann vil ha Nilsen

Brann vil ha Steinar Nilsen som trener. Foto: Scanpix.
Brann vil ha Steinar Nilsen som trener. Foto: Scanpix.

<pBrann bestemte seg onsdag for å gi Steinar Nilsen tilbud om å bli ny trener i klubben. Den tidligere Tromsø-treneren har ennå ikke takket ja.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bergens Tidende skriver at det fortsatt pågår samtaler mellom partene, og i Brann vil ingen kommentere saken.

– Vi har bestemt oss, men for hva vil jeg ikke kommentere, sier sportssjef i Brann, Roald Bruun-Hanssen.

– Vi er midt inne i en prosess som ennå ikke er avsluttet. Derfor ønsker jeg ikke si noe om dette, sier sportssjefen videre.

Nilsen drar lørdag på ferie og Brann har tidligere gitt uttrykk for at klubben regner med at en ny trener vil være klar før helgen.

– Håpet er at vi kan være i mål i løpet av torsdagen, men det kan ta lengre tid, sa sportssjefen til Bergens Tidende onsdag.

Etter at kandidater som Åge Hareide, Nils Johan Semb og svenskene Hans Backe og Nanne Bergstrand gjorde seg selv uaktuelle, har Brann fokusert mest på Nilsen. Allerede torsdag for 14 dager siden møttes partene for første gang i Oslo.

I helgen var Bruun-Hanssen en av foredragsholderne på et trenerkurs i Norges Fotballforbunds regi. Der var Nilsen deltaker, og de to møttes etterpå. Mandag var Nilsen på besøk på Stadion og hadde lengre møter med Brann i tillegg til å hilse på resten av Brann-ledelsen.

– Jeg må ha en god kjemi med den klubben jeg skal trene, og med menneskene og dem som skal styre klubben. Det må også være interesse og rammebetingelser for å skape noe nytt der, sa Nilsen etter møtet i Bergen.

Bergens Tidende var i kontakt med Steinar Nilsen i går.

– Dette har jeg ingen kommentar til, skrev Nilsen i et SMS-svar til avisen. (©NTB)

Personvernpolicy