Riise skjønte ikke noe etter rødt kort

John Arne Riise blir utvist av av dommer Romans Lajuks tidlig i andre omgang av privatlandskampen i fotball mellom Ukraina og Norge på Dnipro Arena i Dnepropetrovsk onsdag kveld. Foto: Erlend Aas / SCANPIX.
John Arne Riise blir utvist av av dommer Romans Lajuks tidlig i andre omgang av privatlandskampen i fotball mellom Ukraina og Norge på Dnipro Arena i Dnepropetrovsk onsdag kveld. Foto: Erlend Aas / SCANPIX.

<pUtvist for kjeftbruk.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dnepropetrovsk (NTB): John Arne Riise har tøffe tider. Onsdag ble han utvist for kjeftbruk da Norge møtte Ukraina borte og tapte 0-1.

Les også: Nytt tap for Norge

Han fikk marsjordre like etter pause. – Dette er latterlig. Jeg sa til linjemannen at dette var noe tull etter at vi ikke fikk en offsideavgjørelse med oss. Slikt blir sagt hundrevis av ganger under en kamp. Jeg har aldri opplevd noe lignende, sier Riise til Viasat 4.

– Nå må jeg ta en prat med dommeren for å se på dette. Jeg håper jeg slipper en utelukkelse.

Riise er ute i kulda i Roma. Der er han nå langt unna noen plass på laget. Landslagsturen ble heller ingen opptur for venstrebacken. (©NTB)

Personvernpolicy