- Jeg er et bedre menneske nå

Olje- og energiminister Åslaug Haga på pressekonferansen der hun kunngjorde at hun trakk seg både som statsråd og partileder i Senterpartiet.  Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX .
Olje- og energiminister Åslaug Haga på pressekonferansen der hun kunngjorde at hun trakk seg både som statsråd og partileder i Senterpartiet. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX .

<pÅslaug Haga (Sp) var tirsdag tilbake på jobb som stortingsrepresentant for Akershus, etter å ha vært sykmeldt siden 16. juni i år.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg opplever at jeg lever et rikere liv nå, og jeg tror at denne prosessen har gjort meg til et bedre medmenneske. Jeg har funnet mangfoldet i livet som jeg har savnet de siste årene.

Det sier Åslaug Haga på en pressekonferanse i dag. Hun er nå tilbake på Stortinget etter å ha vært sykmeldt i fem måneder.

Hun erkjenner imidlertid feil i byggesakene hun fikk massiv kritikk for i sommer.

- Jeg har erkjent at det er gjort feil, og disse er rettet opp, Vi har ingen uavklarte saker med ligningsmyndighetene med verken bolig eller fritidseiendom. Når det gjelder skatt så er all informasjon om utleie av stabbur sendt til ligningsmyndighetene, og bedt om vurdering. Saken er ikke behandlet ferdig ennå. Dersom det mot formodning er gjort feil, er det en selvfølge at vi gjør opp for oss, sier Haga og lover innsyn i dokumentene når de er klare.

Personvernpolicy