Hull fortsetter å imponere

<pOverraskelseslaget Hull fortsetter å imponere i den engelske eliteserien. Søndag ble det 2-2 mot hardsatsende Manchester City.</p

Hull rykket opp til eliteserien før årets sesong, og ble dømt nord og ned av ekspertene. City satset i motsetning knallhardt, og hentet stjerner som Robinho. Søndag var lagene jevngode på Hulls hjemmebane.

Daniel Cousin ga Hull en tidlig ledelse etter en tabbe i City-forsvaret, men to mål av Stephen Ireland på tampen av 1. omgang ga City 2-1 til pause.

I annen omgang kjempet Hull seg tilbake, og et frisparkmål av Geovanni sørget for 2-2. Hull innehar meget overraskende sjetteplassen i England, tre poeng bak Manchester United på tredjeplass.

City ligger på en svært skuffende tolvteplass, ti poeng bak byrival United.

Ayegbeni Yakubus første mål siden september berget 1-1 for Everton hjemme mot Middlesbrough søndag.

Everton så lenge ut til å være på vei mot klubbens første nederlag på eget gress på fem kamper, etter at Gary O’Neill hadde gitt «Boro» en tidlig ledelse etter et flott angrep.

Men Everton kom tilbake etter hvilen. Yakubu utlignet midtveis i annen omgang etter et flott frispark fra Mikel Arteta. Everton ligger på sjuendeplass, to poeng bak Hull. (©NTB)