Sjiraffungen i Dyreparken døde

Sjiraffungen i Dyreparken døde
Sjiraffungen i Dyreparken døde

<pSjiraffungen som ble født i Dyreparken 27. oktober, døde fredag, 19 dager gammel. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Dyrepasserteamet, som har utvist et rørende engasjement og stor innsats, tar naturlig nok hendelsen svært tungt, og dette er en trist dag for alle i Dyreparken, sier administrerende direktør Per Arnstein Aamot.

Sjiraffungen har siden den ble født måttet ha hjelp av dyrepasserne til å ta til seg nok næring.

– Vi har hele tiden vært klar over at utfallet var usikkert, men vi har gjort alt som står i vår makt for å redde sjiraffen. Vi er overveldet over all oppmerksomhet som er blitt den lille sjiraffungen til del. Det forteller oss om et varmt og sterkt engasjementet for dyr, sier Aamot. (©NTB)

Personvernpolicy