Møt Ida innlogget

Møt Ida innlogget
Møt Ida innlogget

<pNettmøte med Ida innlogget i morgen fredag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nettmøtet finner du her

Endelig kan du stille spørsmål direkte til hovedpersonen i vår populære serie Ida innlogget. I morgen kl 12.00 er hun på besøk hos oss, klar til å svare på smått og stort.

Jobber aldri på jobben

I vår populære tv-serie møter vi alltid Ida på jobb. Men i løpet av de nesten tretti episodene vi har blitt kjent med henne, har vi fortsatt ikke sett henne jobbe. I stedet lar hun seg forføre og begeistre av alt man driver med på Internett.

Hun chatter ivrig med venner og kolleger, hun er på Facebook , og går heller ikke av veien for en diskusjon.

Vil bli et «nettfenomen»

Denne høsten har Ida bestemt seg for - i tråd med nettets sanne ånd - å dele mer av seg selv. Noe skjedde henne i sommer, og hun fikk nye og alternative perspektiver på livet. Dette har resultert i at hun nå har startet Ida innloggets horoskoptjeneste, der stjernene spår om din nettrelaterte fremtid.

Og ikke nok med det. Tross begrensninger i både gitarferdigheter og stemmeprakt, har Ida kastet seg på bølgen av amatører som parodierer hitlåter på YouTube.


Tar du en Ida?

Og kanskje er du selv en av dem som liker å «ta en Ida», mens du er på jobb? Her er din sjanse til å fortelle en sjelsfrende om hvordan du "tar en Ida", dele dine tanker og få svar på alt du lurer på.

Dine spørsmål sender du til idainnlogget@abctv.no

Personvernpolicy